BIBLIOTEKET

Biblioteket til OFK inneholder Norges, og kanskje Skandinavias, største samling av filatelistisk litteratur. Du vil finne de nyeste (og eldste) katalogene for alle verdens frimerker, mye spesiallitteratur for Norgessamlere, en stor samling tidsskrifer og mye mer.

Lokalet kan nås på tlf. 22 60 07 19.

For å se litt av hva biblioteket har å by på, kan du åpne eller laste ned følgende dokumenter:

Disse listene oppdateres jevnlig og det kommer stadig noe nytt! Videre er det laget en egen innledning (side 3 i oversikten), som forklarer hvordan best benytte oversikten. Når det gjelder Biblioteksoversikten i Excel-format, er denne inndelt ved hjeøp av standard faner. Oversikt finnes til slutt og fanene har selvforklarende navn. Supert verktøy for å kunne lete og systematisere selv - dersom en ønsker.

Videre har Royal Philatelic Society London på sin hjemmeside (www.rpslcatalogue.org.uk) en oversikt over filatelistiske tidsskrift med link til utgivers hjemmeside (se "Content") og under punktet "Cumulative Indexes".

I tillegg er OFK den eneste klubben i Norden som er med i et biblioteksamarbeid som omfatter hele verden. Hjemmesiden til prosjektet er www.globalphilateliclibraries.com og har samme navn, Global Philatelic Library.

Adressen er Frydenlundgata 14 og er markert på kartet (som er dynamisk og lastes via Google-maps dersom du klikker på det).


SE STØRRE KART

Biblioteketer er åpnet kl. 19-21 på tirsdager i perioden september-mai. Men det hender også det er folk der på andre tidspunkt. Følg med i INFO for andre kunngjøringer, åpningstider og andre aktiviter.

Nedenfor finnes det “gamle” kartet med adressen markert med rød sirkel på kartet. Grønne markeringer er for nærliggende bussruter med linjenummer.

kart_biblioteket