OSLO FILATELISTKLUBB

Velkommen til hjemmesidene til Oslo Filatelistklubb - OFK. Klubben er landets største med ca. 500 medlemmer i inn- og utland. Klubben er den eldste frimerkeklubben i Norge - stiftet så tidlig som 1886.

I tidsrommet september til mai avholdes vekselvis medlemsmøte (følg link for å se kart over hvor møtene holdes) og klubbaften med auksjon hver mandag. På medlemsmøtene er det kåserier over filatelistiske emner eller temaer av allmenn interesse, ofte ledsaget av lysbilder. Den "offisielle" delen starter kl. 19:00, men det er åpent hus fra kl. 18:00.

På startsiden finner du informasjon om:


NYHETER OG AKTUELT

SOMMERFERIE FOR OFK

OFK har tatt sommerferie. Det betyr at det ikke er så mange å få tak og at kontoret er stengt. Dette gjelder fram til 15. august!

Og det er lov å håpe på litt frimerkevær.

GOD SOMMER!


NORGESKATALOGEN™ 2018

NK_2018

Som (nesten) hvert år - på høstparten kommer årets utgave av Norgeskatalogen™! Årets utgave er den 68. i rekken og du kommer heller ikke denne gangen å bli skuffet over innholdet - garantert! I salg fom. 2. oktober.

Katalogen inneholder en hel rekke spesialartikler og mye nyttig informasjon for alle norgessamlere.

Årets spesialartikkel handler om 20mm utgavene med NK-nummer 49-55. Videre er en omfattende spesialartikkel om to-ringsstempler med tverrbjelke inkludert.

Katalogen er å få tak i på medlemsmøtet 2. oktober - medlemspris ved personlig avhenting er kr. 350,-. I tillegg vil du få høre mer om katalogen av de som har lagd den!

Ved bestilling pr. post husk å merk denne med navn og adresse - hvis ikke tar det ekstra tid og OFK har også problemer med å identifisere kjøper i enkelte tilfeller.


SE ALLE OPPFØRINGER


eksempler_salgsartikler

MØTER OG AKTIVITETER MAI 2019

6. MAI

- Quiz
- Jarle Teigøy – Djeveløya og straffefengslene i Fransk Guyana
- Aktuelt og eventuelt


13. MAI

- Klubbaften i Frydenlundgata 14


20. MAI

- Sommerauksjon - last ned auksjonslisten - link til bildegalleri (NB - listen oppdatert) (inkl. resultater)


27. MAI

- Klubbmøte


MØTER OG AKTIVITETER JUNI 2019

3. JUNI

- Sommermøte SporveismuseetEn annen viktig del av OFK sitt virke er utgivelsen av Norgeskatalogen. Denne har høstet mye heder og ære på utstillinger og er helt sentral dersom du samler norske merker. For mer informasjon om katalogen og hvordan bestille, gå til siden Norgeskatalogen™.

OFK sitt bibliotek er absolutt verdt et besøk dersom du har spørsmål eller søker filatelistisk litteratur - og er en viktig del av klubben.

Klubbens auksjoner er definitivt noe å få med seg idet OFK når et bredt publikum i inn- og utland. Lav provisjon (12%) og god tilgang på objekter gjør våre auksjoner til noe for alle og enhver. Følgende betingelser gjelder ved kjøp og salg. Du kan by på auksjonene enten ved å kontakte en av auksjonariusene i forkant pr. telefon - eller så kan du sende inn vedlagte budskjema.

Hva frimerkeforumer angår, finnes det mange av på internett allerede. OFK vil derfor ikke lage noe eget forum pr. i dag. Noen aktuelle forumer er: