SALGSARTIKLER

OFK har en en rekke artikler for salg - både av nyere og eldre karakter.

På sikt vil klubbens salgsartikler bli presentert her med info om artikkelen og hvordan du kan bestille. Info om de ulike artiklene vil bli publisert fortløpende.SALG AV OVERSKUDDSLAGER FRA KLUBBENS BIBLIOTEK

Gjennom årene har biblioteket mottatt en mengde tidsskrift og bøker som har blitt fjernlagret som dubletter. Dette skjedde hovedsakelig i perioden 1960-90. I en tid hvor mange tidsskrift legges ut digitalt er behovet for dubletter minskende.

klipparkiv

Vi vil suksessivt legge ut tidsskrift og bøker for salg, men begynner med et stort utklippsarkiv, ordnet i arkivbokser. De er sortert etter land og områder (se bilder på hjemmesiden) og prisen vil være kr 50,- pr. boks. Disse kan hentes i biblioteket på tirsdager mellom kl. 1900 og 2100 eller på møtene i klubben etter avtale med sekretææren. Eventuelt kan de sendes mot betaling av porto for pakke. Her gjelder prinsipp førstemann til mølla.

Har du spesielle ønsker når det gjelder tidsskrift, kan du sende en mail til klubben med dine ønsker så skal vi se om vi kan hjelpe med dine ønsker. Spesielt har vi mye NFT, Nordisk Filatelistisk Tidsskrift og Frimerke Forum.

Se egen dedikert side med oversikt og bilder. Eller du kan laste ned en pdf med all informasjon.


JUBILEUMSPRODUKTER

Oslo Filatelistklubb fyller 125 år den 11. desember 2011 og har i anledning jubiléet utgitt flere samleprodukter, herunder flere ulike Personlige Frimerker (PF). Først ute var OFKs egen jubileumslogo inkl. laubærkrans. Det er i år også 115 år siden det ble utgitt norske merker på Svalbard for bl.a. å markere norske interesser. Merkene er gjengitt som PF'er og det er også laget en liten folder som gir bakgrunnen for disse.

pf_jubileumsprodukter pf_jubileumslogo pf_jubileumslogo_4_blokk pf_jubileumslogo_FDC spitsbergen_10_ore spitsbergen_20_ore spitsbergen_hefter spitsbergen_FDC spitsbergen_minnehefte stempel_11IX86

Hold musen over og klikk for å åpne større bilde av det enkelte objekt.

Følgende produkter kan bestilles:

  • A - Personlig Frimerke med OFKs jubileumslogo à kr. 20,-
  • A4 - Firerblokk med arknummer à kr. 80,-
  • AFDC - Brev kr. à 30,-
  • B - Ustemplet sett 2 PF med lokalmerker fra Svalbard à kr. 40,-
  • BH - Sett 2 hefter PF med lokalmerker fra Svalbard à kr. 320,-
  • C - Konvolutt med 2 PF lokalmerkene førstedagsstemplet Svalbard 10/7-2011 a kr. 50,-
  • D - Folder med historien om lokalmerkene, med 2 PF stemplet jubileumsdatoen for Vesteraalens Dampskipsselskap anløp på Svalbard 10/7-2011 à kr. 75,-
  • E - Personlig Frimerke med 10 øre datostemplet 11-IX-86 à kr. 20,-
  • EH - Hefte med overnevnte à kr. 160,-
  • EFDC - Brev à kr. 30,-

PF'ene selges på møter og ved auksjoner i tillegg til at de kan bestilles. Bestillingsgebyr for jubileumsproduktene er kr 20,- pr. bestilling. Bestillingene frankeres med PF.

Bestilling skjer ved å betale inn totalbeløp til konto nr. 0532.27.39860. Husk å skriv hva du ønsker og antall av det enkelte objekt.