Møter fremover

Møter fremover

Klubbens årsmøtet var planlagt avholdt mandag 30. mars. Av kjente årsaker ble det utsatt. Styret ønsker å gjennomføre årsmøtet så raskt det lar seg gjøre, myndighetenes råd hensyntatt. Vi ser på et par datoer i mai, men kan ikke beslutte mer om det pt.

Vårt neste møte er mandag 20.4. (Frydenlundgata) og mandag 27.4. (Schafteløkken: foredrag Jon Klemetsen). Vi har ikke endelig besluttet om disse kan holdes eller må utsettes. I løpet av en ukes tid beslutter vi det. Informasjon sendes medlemmer med kjent mailadresse og for øvrig se våre nettsider.

For mange av våre medlemmer er det muligens roligere dager. Vi oppfordrer alle til å ta frem frimerkene. Det utkom nye frimerker fredag 19. mars og deretter fredag 17. april. Da kommer bla miniark med motiv Postveier.

Det er for tiden mye som kanselleres og utsettes. Arendal fk avlyste sin samlermesse (14.3.) og Grimstad-auksjonen (22.3.) også utsatt. Rådemessen (søndag 29.3.) ble avlyst. Sentrum Fk har avlyst sin samlermesse 23. mai. Postiljonen utsatte sin auksjon førstkommende helg. Kjell Germeten har også utsatt sin auksjon. Skanfil holder auksjon første helgen etter påsken, men kun skriftlige og online bud. Samlerbørsen har skriftlig/online auksjon som starter torsdag 2. april. På det store nivået er London 2020 utsatt til 2022. Det blir forhåpentlig normale tider igjen, og da blir det mange auksjoner og messer.

For vår del ser vi på muligheten for et utadrettet arrangement på Frimerkets dag i oktober.

Med ønske om gode frimerketider!

Styret