NICE TO KNOW

Ordliste

Juniorarbeid

Salg av frimerker

Grasrotandelen

Ordliste

Lurer du på hva brev er på tysk? Skal du sende mail til en amerikansk selger men finner ikke de riktige ordene? OFK har laget en ordliste med alminnelige og relevante ord for filatelister på både tysk og engelsk. Last ned pdfen her!

Juniorarbeid

OFK har dessverre ikke egen junioravdeling pr. i dag. Avdelingen ble lagt ned for ca. 10år siden grunnet manglende oppslutning. PÅ hjemmesidene til Norsk Filatelistforbund finnes oversikt over hvilke klubber som finnes, herunder østlandsområdet. Videre har Posten også en egen klubb for firmerkesamlere kalt Fri og Frank. Fri og Frank drives som et kommersielt tilbud, men gir naturligvis et fellesskap med andre samlere og kan være et sted å starte dersom en ønsker å begynne å samle frimerker.

Imidlertid har OFK en ambisjon om å forsøke å få igang dette arbeidet igjen, og dersom du eller dine barn er interessert, er det bare å ta kontakt (kan gjøres fra Kontakt-siden. Ellers er det bare å komme på et medlemsmøte for å se hva OFK driver med. På møtene er også representanter for styret tilstede, og som du kan snakke med har du spørsmål om juniorarbeid. På samme måte er det veldig fint dersom du har lyst å være med å drifte en eventuell framtidig juniorklubb. Da ber vi også om at du sier ifra.

Grasrotandelen

Vil du støtte OFK sitt arbeid gjennom grasrotandelen? Se bilde til venstre eller åpne vervebrev her!