OM BIBLIOTEKET

Biblioteket til OFK inneholder Norges, og kanskje Skandinavias, største samling av filatelistisk litteratur. Du vil finne de nyeste (og eldste) katalogene for alle verdens frimerker, mye spesiallitteratur for Norgessamlere, en stor samling tidsskrifter og mye mer.

For å se hva biblioteket tilbyr kan du åpne og laste ned følgende dokumenter:
Disse listene oppdateres jevnlig og det kommer stadig noe nytt! Videre er det laget en egen innledning (side 3 i oversikten), som forklarer hvordan best benytte oversikten.

Når det gjelder Biblioteksoversikten i Excel-format, er denne inndelt ved hjelp av standard faner. Oversikt finnes til slutt og fanene har selvforklarende navn. Supert verktøy for å kunne lete og systematisere selv – dersom en ønsker.
Videre har Royal Philatelic Society London på sin hjemmeside (www.rpslcatalogue.org.uk) en oversikt over filatelistiske tidsskrift med link til utgivers hjemmeside (se “Content”) og under punktet “Cumulative Indexes”.

I tillegg er OFK den eneste klubben i Norden som er med i et biblioteksamarbeid som omfatter hele verden. Hjemmesiden til prosjektet er www.globalphilateliclibraries.com og har samme navn, Global Philatelic Library.  
Åpningstider
19.00 -21.00

Tirsdager (September til Mai)

Adresse

Frydenlundgata 14, 0169 OSLO

Nærmeste busstopp: 

Colletts gate – 37 bussen

Sofies plass – 21 bussen

St.Hanshaugen – 37 bussen

Bibliotekar
Kjell Åge Johansen

Email: kj-aagj@online.no