Vi prøver noe nytt!

Dette året har det dessverre vært liten aktivitet i regi av klubben. Mange av vårens møter, samt sommermøtet ble kansellert. Dessverre ser det ut til at høsten også kan bli litt amputert.

Derfor har styret besluttet å prøve noe nytt, som vi kaller salgsdag. Kort fortalt vil vi ha kontoret i Frydenlund gata 14 åpent en dag i uken (onsdager). Her vil det da være mulighet til å stikke innom for en liten prat, samt mulighet for å kjøpe et objekt eller flere. Det vil samtidig være anledning til å låne bøker/kataloger fra biblioteket. Hvis man ønsker er det mulighet for å se på kataloger.

Tanken er at hvert medlem kan sette opp, og levere inn inntil 10 objekter, som de kan få selge her. Disse objektene leveres til klubbens sekretær, som vil stå for eventuelle salg. Objektene vil bli lagt ut i vårt lokale i inntil 4 uker. Etter denne tiden vil usolgte objekter blir returnert til innleverer sammen med beløpet for de solgte objektene. Objektene kan sendes i posten eller innleveres på kontoret på onsdager.

Hver gang man får objekter i retur, har man anledning til å levere inn 10 nye.

På salgsdagen vil det være anledning til å komme innom i tidsrommet kl. 12 – 18.

Første salgsdag vil være: Onsdag 26.august

Følgende oppsett kan brukes(A4-ark):